ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ


 

ΕΚΘΕΣΗ

Η Έκθεση Βραβευμένων  Αρχιτεκτονικών  Μελετών για τον Δημόσιο Χώρο θα λάβει χώρα από τις 30/03/2019 έως τις 30/04/2019  στον χώρο του Κήπου των Γλυπτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, τόπος.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Βραβευμένων  Αρχιτεκτονικών  Μελετών για τον Δημόσιο Χώρο, με τίτλο Public Space +, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30/03/2019 και ώρα 17.00,  στον χώρο του Κήπου των Γλυπτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, τόπος.

Πρόσκληση στα εγκαίνια της Έκθεσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής
στην έκθεση βραβευμένων μελετών αρχιτεκτονικού έργου για τον δημόσιο χώρο.
H προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην έκθεση βραβευμένων μελετών
αρχιτεκτονικού έργου για τον δημόσιο χώρο, η οποία θα διοργανωθεί στο
πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του συνεδρίου με τίτλο «Δημόσιος Χώρος +»,
παρατείνεται ως την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.

Βρείτε εδώ το έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής στην Έκθεση


Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του συνεδρίου «Δημόσιος Χώρος +» θα διοργανωθεί έκθεση βραβευμένων και διακριθέντων μελετών αρχιτεκτονικού έργου για τον δημόσιο χώρο, οι οποίες διακρίθηκαν σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 8 έτη. Η έκθεση θα συνοδεύεται από έκδοση σχετικού λευκώματος παρουσίασης των συμμετοχών.

Καλούμε όλες και όλους τους βραβευμένους και διακριθέντες αρχιτέκτονες να συμμετάσχουν στην έκθεση και να συμβάλλουν μέσα από την έκθεση και προβολή της διακριθείσας μελέτης τους, στην ανάδειξη της σημασίας των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για την προαγωγή του αστικού πολιτισμού και στην ανάδειξη της παρουσίας αρχιτεκτονικών προτάσεων και απαντήσεων στα θέματα διαχείρισης του δημόσιου χώρου.

Όροι διεξαγωγής της Έκθεσης

Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν βραβευμένες και διακριθείσες μελέτες αρχιτεκτονικού έργου για τον Δημόσιο Χώρο των τελευταίων 8 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν θα πρέπει αποστείλουν, αρχικά ηλεκτρονικά, δήλωση συμμετοχής στην έκθεση, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα στοιχεία του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού (τίτλος διαγωνισμού, αγωνοθέτης κλπ), τα στοιχεία των συμμετεχόντων στην διακριθείσα μελέτη, το βραβείο που απονεμήθηκε κλπ. (Βρείτε εδώ το έντυπο  Δήλωση συμμετοχής στην Έκθεση Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών)

Στους συμμετέχοντες θα αποσταλούν οδηγίες σχετικά με τη σύνθεση της πινακίδας και τον τρόπο αποστολής του ηλεκτρονικού αρχείου της πινακίδας.


Κόστος συμμετοχής: 60,00 ευρώ
Αποστολή Δήλωσης συμμετοχής στην έκθεση: έως 28 Σεπτεμβρίου 2018
Προθεσμία καταβολής του κόστους συμμετοχής: έως 28 Οκτωβρίου 2018
Προθεσμία αποστολής του ψηφιακού αρχείου της πινακίδας: έως 28 Νοεμβρίου 2018


Τρόπος πληρωμής
Η πληρωμή της συμμετοχής θα γίνεται στον λογαριασμό του ΤΕΕ/ΤΚΜ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ IBAN GR7101011210000000000026017 (αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος και ο λόγος: συμμετοχή στην Έκθεση Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών για το Δημόσιο Χώρο) είτε στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 49, 1ος όροφος, κ. Γ. Γκιόκας).

Η συμμετοχή στην έκθεση περιλαμβάνει το λεύκωμα παρουσίασης των συμμετοχών της έκθεσης.
Η έγκαιρη καταβολή του παραπάνω ποσού είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Για την έκδοση Τιμολογίου είναι απαραίτητα τα φορολογικά στοιχεία (πληροφορίες κ. Γκιόκα 2310 883105, κ. Τζάρου 2310 883118, tzarou@central.tee.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να αποτείνεστε:
Οργανωτική Επιτροπή της Έκθεσης Βραβευμένων Μελετών Αρχιτεκτονικού έργου για το Δημόσιο Χώρο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310883121 / 2310952573/ 2310228320

Email: publicspace2019expo@gmail.com
Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής θα γίνει ηλεκτρονικά στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Δείτε τις πληροφορίες σε pdf αρχείο:
Δήλωση συμμετοχής στην Έκθεση Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών


Αντίστοιχη έκθεση έγινε το 2011 στο πλαίσιο του 1ου συνεδρίου «Δημόσιος χώρος …αναζητείται» με 99 μελέτες στον υπαίθριο χώρο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Η έκθεση ταξίδεψε στην Καβάλα, Ηράκλειο και στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα. Με την ευκαιρία της 1ης έκθεσης εκδόθηκε κατάλογος των μελετών που συμμετείχαν στην έκθεση από τις εκδόσεις IANOS με τίτλο PUBLICCITY.

Δείτε περισσότερα σχετικά με την Έκθεση PUBLICCITY εδώ

TOP